Over mij

Het laten bouwen van een website is niet zomaar iets. Je wilt natuurlijk eerst weten met wie je te maken hebt. Daarom stel ik me graag aan je voor. Als je in de omgeving Eindhoven woont, nodig ik je graag uit voor een kop koffie.

Over mij

Welkom op mijn website! Ik ben Gylian de Graaff, geboren in Geldrop en zelfstandig eigenaar van Jella media. Van kinds af aan heb ik interesse gehad in alles wat met het internet heeft te maken. Naarmate ik ouder werd, kwam ik tot de conclusie dat ik het toch wel erg leuk vond om bezig te zijn met het ontwerpen en bouwen van website. Zo bouwde ik op vrij jonge leeftijd al een website voor mijn sportvereniging waar (toekomstige) leden informatie op konden vinden. 

Ondanks mijn sterke interesse in grafisch vormgeving besloot ik om niet in deze richting te studeren. Uiteindelijk besloot ik om niet in deze richting te gaan studeren, maar de opleiding Leisure and Hospitality te gaan volgen. Hierdoor is mijn ‘hobby’, het ontwerpen en bouwen van websites, lange tijd stil komen te liggen. Tot op het moment ik voor een half jaar stage moest lopen in Oostenrijk. 

Ik kreeg een tamelijke lage stage vergoeding waar ik net van kon rondkomen. Dit bracht mij op het idee om mijn ‘hobby’ op te pakken, namelijk het bouwen van website. Na het plaatsen van een aantal oproepen via Facebook, Marktplaats en Twitter ontving ik mijn eerste opdrachten en bouwde ik websites hoog in de bergen in Oostenrijk. Dit is waarom mijn logo en website ook is gebaseerd op bergen.

In de loop der jaren kreeg ik steeds meer opdrachten en daarom besloot ik Jella Media op 7 december 2015 officieel te registeren. Jella Media bestaat dus intussen al ruim 5 jaar!

ik werk met