Wie zit er achter Jella media? Over ons

Mijn naam is Gylian de Graaff, welkom op mijn website! Al sinds kleins af aan vind ik alles wat met internet en communicatie heeft te maken erg interessant. Deze interesse heeft ervoor gezorgd dat ik in der loop der jaren mezelf ben gaan ontwikkelen op het gebied van web development, online marketing, zoekmachine optimalisatie, grafisch vormgeving en social media.

Tijdens mijn middelbare school werkte ik dus niet in de supermarkt als vakkenvuller maar verdiende ik mijn zakgeld door het bouwen van websites. Deze hobby liep uiteindelijk zo uit de hand dat ik ervoor heb gekozen een bedrijf te starten.

Intussen heb ik meer dan 50 websites gebouwd voor kleine en grote bedrijven in de rego Geldrop, Eindhoven, Baarn, Oud-Beijerland, Den Bosch, Amsterdam en Nuenen. 

Ook beschik in tegenwoordig over een online order systeem dat  geschikt is voor restaurants. Hier lees hier meer over het order systeem.

Ik vind het ontzettend leuk om websites te bouwen mee te denken met de klant. Je kunt zo ontzettend veel doen en te weten komen van uw (toekomstige) als je een goede website hebt. 

Wat kan ik voor uw bedrijven betekenen? 

Gylian de Graaff is de eigenaar van Jella media

Makkelijk en snel werken Werkwijze

Als u voor ons hebt gekozen en de offerte is ondertekend is het tijd voor actie! Wij zullen een plan opstellen en deze met u doorspreken. Dit kan zowel telefonisch of via een afspraak (In Eindhoven). 

Wij starten het project en zullen tussentijds meerdere malen contact met u hebben. Dit kan via e-mail, telefoon of zelfs via WhatsApp.

Waarom kiezen voor Jella media?

Er zijn veel webdesign bedrijven in Eindhoven (Nederland). Het kiezen van het juiste bedrijf kan soms lastig zijn. Volg vooral uw gevoel! 

Neem contact op via WhatsApp

WhatsApp

Altijd snel antwoord op vragen

Jella media is 24/7 bereikbaar

Altijd bereikbaar

24/7

Bij Jella media houden we duidelijke afspraken

Heldere afspraken

Geen verassingen achteraf

Het aantal website dat wij hebben gemaakt

6+ jaar ervaring

Op naar de 7 jaar!

Bij Jella media betaald u veilig online en achteraf

Betalen

Doen we pas achteraf

Al onze website voorzien we van een SSL certificaat

SSL certificaten

Alles via een beveiligde verbinding

Wij bouwen website in Eindhoven en omgeving

Eindhoven

Hier gevestigd maar werken door heen Nederland!

Wat zeggen andere? Recensies